Nyårsgran
Skrev ett inlägg om gårdagen, men så ville inte blogg.se sammarbeta med mig, så det vart inget med det.
Hur som helst, igår så dekorerade vi om granen för att upprätthålla vår egna lilla tradition. Vi tar ned det röda pyntet och ersätter det med silvrigt, och vips så är granen nyårsanpassat klädd i glitter och guld.
Vi såg även filmen laxfiske i Yemen. Mycket bra film som nästan alla här hemma tyckte om.

Jul december ut

 
Har haft en trevlig helg. Idag har jag bakat en massa saffransskorpor att knapra på till alla resterande fikastunder i vinter. Åkte även till Rusta och köpte mig en tvättkorg. Är riktigt nöjd, nu slipper jag nämligen ha den där icakassen ståendes på rummet, haha. 

Mm

 
 
Dagarna går så snabbt. Snart har halva december gått och om ett par veckor är det julafton. Knasigt. Har varit väldigt trött den här veckan, vet inte riktigt varför. Har skrivit prov i svenska och inhandlat lite julklappar. Känns konstigt att inte ha någonstans att ta vägen på onsdagar. Ska nog skaffa en egen danssal i min framtida villa, ni vet, när jag blir rik. Yes.

Uppvisning och lussebullar

Hade en superbra helg. Hade genrep i fredags och hann då gå igenom sådant som jag kände mig osäker på. Hade sällskap av trevliga människor. På lördagen gick jag upp hyfsat tidigt, åt frukost, gjorde mig i ordning och åkte mot uppvisningen. Hade två stycken denna termin, och det var himla roligt. Det gick dessutom helt okej. Det känns iallafall som att det går framåt jämfört med tidigare uppvisningar. En ganska bra helg.Tove, 19.


     

     RSS 2.0