Tema: foto

 
 
För ett tag sedan så beställde jag en bunt av bilder att fylla mina fotoalbum med, och de tar aldrig slut. Den äldsta var nog från början av 2013, alltså är det bilder från ett års tid. Jag arbetar mig sakta men säkert framåt, men det blev mer jobb än vad jag tänkte mig att det skulle bli. Till att börja med ska de sorteras i kronologisk ordning, och därefter vill jag placera in dem hyfsat fint i albumen också. För skojs skull tog jag tid på mig själv när jag jobbade med det här igår, och kom fram till att ett uppslag tar ungefär fem minuter. Men samtidigt så är det lite roligt att sitta med ett års minnen i händerna. 
 
Jag har även försökt lista ut hur den här lilla, röda filuren fungerar. Till skalet ser den ut som något att köpa på BR, men det är faktiskt en fullt fungerande, analog kamera. Jag är dock ingen expert på det här med analoga kameror och har väldigt svårt att förstå hur jag ska placera den där filmrullen så att det faktiskt blir några bilder. 

Ge mig lite värme

 
 
De senaste dagarna har jag börjat längta efter värme. Visserligen vore det inte helt fel med gröna träd, färska bär eller barfota fötter i sanden heller, men just nu önskar jag mig främst lite mer värme. Jag vill använda min nya vårjacka utan att frysa, jag vill använda vanliga sneakers av olika slag utan att bli kall om fötterna, och jag vill inte behöva ha ett extra par strumpbyxor under jeansen. Den senaste tiden har jag kanske gjort allt det där ändå och trotsat vädret. Men.
 
 Tove, 19.


     

     RSS 2.0