Att hålla en växt vid liv

 
 
Här är gårdagens inköp: en liten miniväxt utan namn (någon typ av succulent växt??) och en vit korg att samla pennor och annat i. Vanligtvis brukar jag fylla skrivbordet av prylar, bygga berg. Nu kanske det blir lite lättare att hålla snyggt. Kanske. Plantan, den undrar jag minsann om den kommer att klara av mitt mörka rum. Kassörskan som jag handlade av sa att "den kostar 25 kronor, det är kanske inte hela världen om den dör om ett par månader". Men det vore trevligt om jag lyckas hålla den vid liv. 
 
Imorgon bär det av mot Dalarna för lite mer semester med familjen. 

Sommarkväll

 
 
Kom hem från västkusten i måndags. Vi hade en riktigt fin vecka. Solade i princip konstant iallafall tre dagar i sträck, med paus för en strandpromenad här eller en lunch där. Jag, som är en riktig badkruka, tog mig till och med ett dopp i havet. Jag hann även med att läsa ut både "Tusen strålande solar" och sista delen av Hungerspelen.
 
Idag far vi iväg mot ännu ett landställe och hoppas på fler fina dagar.

Imorgon
I onsdags kom jag hemfrån Norrköping och packade upp allt vad jag hade i min lilla resväska. Väskan hamnade sedan i förrådet ett par dagar, för att åka fram igår igen. Imorgon åker jag nämligen till västkusten för att ha lite semester. Jag måste dock säga att det var himla svårt att veta vad jag ska packa ned. Kanske bör jag lyssna på hur vädret sett ut de senaste veckorna och klä mig varmt, å andra sidan vill jag ha något annat än tjocktröjor med mig om det faktiskt skulle bli trevligt väder.

Harry Potter: The exhibition

 
 
Tre snabba från Norrköping. Kanske kommer det fler bilder allt eftersom jag orkar redigera dem men dessa tre får duga till dess. 
 
Vi hade trevliga dagar i den här staden, och utställningen var toppen. Jag hade inte riktigt någon bild av hur det skulle se ut innan vi kom dit. Kanske skulle det var som en mässa? Icke då. Utställningen var mycket genomtänkt och skapade en nostalgisk känsla hos mig. Den var uppdelad i olika rum, vilka också var utsmyckade efter rummets tema. Vi såg allt från kläder som använts under inspelningen av filmerna till horrokruxerna. Nej, det var minsann en rolig utställning att se. 

Den döende dandyn

 
Ett par härligt småkorniga mobilbilder från i söndags när jag och Siri gick på Moderna musèet och tittade på en utställning av Nils Dardel. Efteråt konstaterade Siri att det hade varit en mycket trevlig sysselsättning en söndag, samtidigt som vi lärde oss lite på kuppen. Det var även ett bra vis att bryta av mönstret av att ta en fika på. 
 Tove, 19.


     

     RSS 2.0