Papasan

 
Kej, såå. Vi råkade visst köpa oss en sån här. ^ En papasan- stol, ska det tydligen heta? Jag vet inte om ni minns den svarta rottingfåtöljen som vi haft inne på kontoret. Den var också superfin, men jag vet att jag var osäker redan från början, dagen vi köpte in den, på om jag verkligen ville ha en svartmålad eller om jag ville ha en ljus. Det blev den svarta, och jag har sedan dess varit lite skeptisk till om den verkligen passar in i vårt hem. Både jag och J har dock äskat att sitta i den, och det har varit mysigt att ha en lite mer avslappnad stol inne på kontoret. Slänger in en bild på den nedan; 
 
 
Som sagt, också superfin! Men det kändes bara inte helt hundra. Så i förra veckan la jag upp denna till försäljning och fick svar samma dag, och helt plötsligt hade vi ingen stol. Började då kolla runt på vad vi ville ha istället, och första tanken var en, typ, precis likadan fast inte svart då. Jag var inne på något lite mer annorlunda, alltså papasanen, men J var lite skeptisk. 
 
 
Efter att ha provsuttit den i butik blev dock även han såld på idén, så det blev det. Den är faaaaaaaantastisk att sitta i. Jag blir lite avis på honom när han sitter i den, och tvärtom. Tanken var alltså att den skulle få stå inne på kontoret, på samma plats som den gamla, men den är för skön för att inte sitta och mysa i i vardagsrummet på kvällarna. 
 
 
 
Egentligen kanske liiiite för stor för rummet. Men som sagt, tanken är inte egentligen att den ska stå här. Vi är lite för nöjda med köpet, helt enkelt. :) 

Fotografering

Tjenixen! 
Egentligen är det rätt sent och jag vill bara gå och sova. Så jag ville bara släng in en snabb update om att jag och Jajja, Johanna, var ute och fotade lite förra veckan. Tänkte dela med mig av lite fler bilder från det vid ett senare tillfälle, då jag knappt hunnit gå igenom alla ännu. Meeeen- för den som är nyfiken så går det att förhandskika i mitt galleri.  Har även uppdaterat andra flikar i galleriet, nu när jag äntligen kunde fylla på med lite nytt. Sååå, in och kika! https://tovenm.pb.online/
 
 
 
 
Nu ska jag ta och gå och lägga mig och sussa för natten- taco heeeeeej!
 



Tove, 19.


     

     



RSS 2.0