Höstkänsla i hemmet

Har känt att fler och fler plockar fram juldekorationer tidigt. Redan i oktober, sådär. Jag hade nog också kunnat vara en sån som tänkt att hösten kunde livas upp med lite juldekorationer. Men! De senaste åren har jag istället höst- pyntat. Det blir en typ av förändring som gör det lite roligare med grått och mörker ändå. Varmare men ändå dova färger, pumpa- pyssel och lite ljusslingor för mysfaktorn. 
 
 
Till att börja med bytte jag ut lite kuddfodral och la fram en höstigare pläd. Det är väl detta som är bra med att samla på sig lite olika textilier, enkelt att byta ut när man vill ha lite förändring. Jag har för närvarande en låda i förrådet med just kuddfodral och filtar, som åker fram då och då. Enkel att plocka fram när jag vill göra om litegranna! Köper alltså inte nytt och kastar gammalt, utan kombinerar olika av allt jag har för att passa den känslan jag är ute efter just för stunden. 
 
 
 
Utöver kuddar och plädar plockade jag även fram lite bronsiga ljusstakar som låg i en av våra lådor, och satte svarta kronljus i. I och med att det är riiiiiktigt svårt att hitta bra höstigt pynt i butiker, så gjorde jag en liten DIY också. Hittade pumpor i papp från cchobby.se som jag målade med akrylfärger för att passa in i just vårat hem. 
 
 
 Tycker ändå att de blev lite gulliga! Så, det var en liten update om lägenheten just nu. Jag ska erkänna att jag ändå bööörjar bli lite sugen på adventsstjärnor och julpynt. Men detta ☝️gör att jag står ut med höst lite längre än annars, för det blir lite roligare. Tipstips. 

Kommentarer
Postat av: Lisa

Va fint du har gjort. Pumporna var ju helcoola :)

Svar: Men tack så mycket! :)
Tove K

2019-11-10 @ 13:07:35
URL: http://familjenkaotisk.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Tove, 19.


     

     



RSS 2.0