Midsommar 2020

En liten uppdatering från vår midsommarafton. Vi hade en riktigt härlig dag, faktiskt. Vädret var ju oslagbart, varmt, soligt, sommrigt. Vi spenderade dagen hos Micke och Elin, på deras fina tomt. Vi började med sillunch på altanen. Hjälp, vad jag hade längtat efter sill och potatis?? Så gott ju. 
 
 
Därefter tog vi en liten promenad i värmen. Kärade ned mig lite i området de bor i, riktigt idylliskt... Havet precis där, en massa grönska, grusvägar... Ja, det var fint. Under tiden som vi promenerade, hjälpte Lola Micke att förbereda en liten surprise, med bubbel och blommor, vid en utkiksplats som ligger i närheten av deras område. Elin hade ingen aning...
 
 
När vi kom tillbaka från promenaden lurade vi iväg Micke och Elin till platsen som Lola förberett, där Micke friade!! Så. himla. fina. Och lyckat, då det verkade som att hon verkligen blev överraskad. Vi gick tillbaka till platsen allihopa lite senare, för att ta lite bilder. 
 
 
Eftermiddagen spenderades sedan med 5 kamp (vi tjejer var solklart bäst på att spika snabbast), grillmiddag, jordgubbstårta och snack tills solen hade gått ned. Jag plockade mig en liten bukett under promenaden som jag band mig en krans av. Väldigt midsommrigt, helt enkelt. 
 
 
Hoppas att det var fler som hade en fin midsommar! 



Tove, 19.


     

     



RSS 2.0