en dagIbland är det så himla skönt att lägga lite tid på att bara fastna i en bra bok och koppla bort omvärlden en stund. Läste nyligen ut Great Gatsby, och nu har jag hoppat in i En dag av David Nichols. En sådär typiskt härlig liten kärlekshistoria. 

Bonus vid sidan av var att jag hittade en rawglass i frysen som jag helt och hållet hade glömt bort att jag köpt. Har inte smakat något från detta märke tidigare men mitt hjärta tog ett litet skutt när den var så himlahimla god. Och inte alltför söt. Och lite citrussyrlig. Och cruelty free, vegansk. Så bra. 

överexponerad//dunkel

 
 
Nu vill jag inte låta negativ, för det försöker jag att inte vara. Men.// 
 
Jag befinner mig i en period när mycket känns lite dunkelt. Oklart. Så jag kompenserar med lite överexponerade bilder och låtsas inte om det. Föll i konsumtionsamhällets fälla häromdagen och tänkte att jag skulle känna mig fräschare och lite bättre av, ni vet, sånt där som en bör göra enligt normens alla regler. Måla naglarna i en passande färg. Utsmycka händerna med diverse smycken. Klä mig i en fint blekrosa spetstopp (denna var dock otroligt skön så det köpet ångrar jag inte en sekund). 
 
Blir nog lite less på mig själv för att jag liksom går på det där, för nu är jag bara densamma, med samma dunkel, men äger ännu lite mer onödiga prylar än vad jag redan gjorde. Och lite less på att världen säger åt mig att jag kommer känna mig bättre av att köpa. fördetgördetintesåbratacoHEJ
 
Nej okej. Det var inte meningen att det här inlägget skulle bli så nedstämt. Jag är faktiskt glad också, det är soligt och jag har haft ett par riktigt bra dagar bakom mig. 
 
"Kod för att importera min blogg till Nouw: 8521234804"
 
 

blomkransar och jordgubbarMidsommar i Dalarna. Har bundit egna kransar med björklöv och syrener. Sett människor hjälpas åt att resa en midsommarstång och dansa små grodorna. Sett andra som dansade schottis i folkdräkt. Ätit färskpotatis och jordgubbar. Rätt så klassiskt. 

Annars har det faktiskt varit mysigt att spendera ett par dagar med familjen. Fått gå konstant barfota med gräs mellan tårna och nästan läst klart den där boken som legat på hyllan allt för länge. 

sistaSå avslutar jag dessa tre små inlägg med ett hopplock av bilder. Mellan jobbpass har jag hunnit med att måla en tavla någonstans. Beställt en amazing brunch på söder. Firat att Siri fyllde 20 med att spela twister i vitan. Ätit middagar med favoritmänniskor. Picknickat, bränt mig i solen och tittat på när Hanna tog ett dopp i Rudan. Hittat på nya frukostkombinationer. Gråtit ikapp med Johanna till Livet efter dig i en biosalong (som för övrigt var en så himlahimla fin film). 

Ibland känns livet lite långsamt. Inser när jag radar upp saker och ting på det här viset att jag ändå uppskattar så mycket av det. 

(Snodde visst ett par bilder från Siri för dessa inlägg. Hoppas det var ok, puss)

en dagsturNär temperaturen började stiga något ute under maj så ville Ida ha sällskap till Utö för att dekorera hennes lilla stuga. Så jag följde med. 

Vi gjorde absolut ingenting. Njöt av platsen. Som faktiskt är hur fin som helst, är nog lite kär i stället. Njöt av att inte behöva göra någonting. Åt jordgubbar och ritade i en hängmatta. Ja. 

när vi var samladeHallå där. Jag gör ju faktiskt lite sånt där som kan vara roligt att dokumentera ibland. Då jag är fast på ett tåg i några timmar till och aktivitetsnivån är extremt låg så tänkte jag passa på att göra ett par inlägg och skriva ikapp lite. 

Dessa bilder är från en kväll när jag faktiskt mådde sådär bra hela vägen inifrån och ut. Just där och då. Mitt favoritcrew från gymnasiet var äntligen samlat igen, vilket har hänt alltför få gånger sedan studenten. Så när jag klev av bussen för att möta dom hade jag lust att springa och pussa på dom var och en.  
Det hela blev ju bara bättre av att vi befann oss i en fantastisk lägenhet i Hornstull med Stockholm som utsikt. 

Nej, det var det. Jag mådde bra och har fina vänner. Ps. älskar Mira på sista bilden. Tove, 19.


     

     RSS 2.0