m*lkshakes
Förra veckan var jag inne i stan en sväng med Hanna, som än en gång, förstår inte hur hon gör det, hade hittat ett nytt fik för oss att prova. Vi kom dit och ville prova allt, milkshakes, de grillade mackorna, efterrätter, cheesecake. Främst för att allt på menyn var veganskt, vilket gör det så mycket härligare att stoppa i sig. Vi fick dock rekommendationen att hejda oss vid milkshake och macka från personalen, som sa att det skulle vara tillräckligt mättande. 

Så vi beställde två olika mackor och tog hälften var, och delade på två milkshakes. En med oreos och en med jordnötter och karamell. Gissa om dessa var himmelska? På riktigt. Bästa. Så ja, vi blev mätta. Sprid inte detta nu, vi vill ju inte att det här nyöppnade stället blir för överbefolkat. Men Delivore vid Hornstull hurrni, lägg det på minnet. 

Senare tog vi oss en tur till Beyond Retro, där vi hittade oss likadana kjolar i lite sjuttiotalsanda. Den har varit perfekt i den här värmeböljan de senaste dagarna, som förövrigt har varit så himlahimla bra. Sol i överflöd. 

I övrigt har jag bara njutit av att vara ledig och spenderat tid med såna jag mår bra med. Typ så. Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Tove, 19.


     

     RSS 2.0