Julaftonssummering

 
 
 

 
 

 
Har blivit riktigt dåligt med bilder den här julen. Lite tråkigt att inte ha så mycket att dokumentera i bloggformat, men desto härligare att bara ha varit närvarande och inte i framtida bloggtankar. Jag och favvoJonet spenderade julaftonsmorgonen med att duka fram en rejäl frukost, med allt som kan tänkas passa en sådan. Risgrynsgröt (som jag för övrigt har upptäckt blir supergod att göra på mandelmjölk), griljerad vegosk*nka, rödbetssallad, clementiner. Lite smått och gott. Lite avstickare; men jag tycker faktiskt att Astrid och apornas julsk*nka är ganska god att skiva tunt på en bit vörtbröd. 
 
När båda vad mätta och belåtna såg vi sista avsnittet av julkalendern, mest för sakens skull, och gjorde oss i ordning. Resten av dagen spenderades hos min mamma med bonusar och syskon. Timmen innan Kalle Anka hann vi med en julaftonspromenix i dagsljus, och kikade in en del nybyggda områden längs vägen. Därefter det sedvanliga Kalle- tittandet, julbordet, julklappsöppningen, sällskapsspelandet och efterrättsätandet. En riktigt mysig julafton. 
 
Just nu går mellandagarna så snabbt att jag redan nu undrar vart veckan tog vägen. Försöker klämma in lite fritid, lite egentid, att återhämta mig och, ja men, få ta ett djupt andetag innan januari drar igång med pang och brak. Jag minns att jag efter förra nyår, januari 2017, var lite omotiverad och allting kändes lite grått och segt. I år vet jag istället redan nu att jag inte kommer ha tid att vara omotiverad. Så, jag njuter bäst jag kan av att få spendera min tid såsom jag vill i några dagar till, och sedan ser jag fram emot ett nyårsfirande av rang!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Tove, 19.


     

     



RSS 2.0